Det som man inte trodde...

...har inte inträffat. Vad nu "det" skulle vara har jag ingen aning om. Men det har i alla fall inte hänt något särskilt. Världen känns väldigt oöverraskande för tillfället.

Det kan ju vara positivt, jag har ju inte ramlat ner i något stort hål i jorden som ingen trodde fanns, men som ändå fanns och inte kunnat komma upp för att det var för mycket gräs ivägen. Det skulle varit extremt överraskande men samtidigt känns det ganska så behagligt att det inte har hänt.

Men jag hade nog föredragit att något intressant hade hänt som inte handlar om narktotika och gamla idrottsstjärnor. Det hade varit betydligt roligare om det hade hänt något roligt. Ibland har man nog för höga rolighetskrav särskilt så här i slutet på sommarlovet då man känner sig som en last på samhällets slöa axlar och inte gör något vettigt överhuvudtaget. Man får helt enkelt försöka se de små roligheterna. Bra väder hade ju varit småroligt eller ett skapligt bra tv-program eller något annat som egentligen inte är särskilt roligt.

Nu är jag för trött eller troppo stanco som det heter på italienska... bonne nuit.

Tors 17 aug 2006 02:15

Jahajajaja...

Ungefär så tänker jag nog nu. Ganska ointressant tanke så jag ska försöka hitta på något annat kanske inte lika ointressant att skriva om. Imorgon konfirmeras min syster. Det måste ju alla som läser detta är så spännande att de omedelbart kommer att implodera av den höga intressantheten. Eller det där var kanske inte riktigt sant, om det trots allt var så intressant ber jag om ursäkt för min oerhört intressanta text som tog livet av er.

Om jag ska vara helt ärlig så hade jag ingenting intressant att säga, ingenting alls faktiskt. Poängen är snarare att fördriva min ointressanta tid. Tiden går förövrigt hela tiden, bland annat så går det 3600 sekunder på en timme. Ursäkta om ni satte kaffet i halsen nu, när jag kommer med massa fakta som man knappt tror kan vara sann. Hoppas ni nu märkte att jag var totalt grammatiskt inkorrekt. "Hmmm, massa fakta, är inte fakta plural och faktum är singular och han presenterade ju inte mer än ett enda faktum", tänkte ni säkerligen.. och i så fall var det en smart och korrekt tanke. Så man kan alltså inte lägga fakta på alfapet eftersom det är plural.

På senare tid har faktiskt folk börjat läsa mina eländiga nonsenstexter om ingenting som totalt understimulerar hjärnan så att den bryts sönder inifrån och flyter ut ur näsborrarna som en överkokt gröt. Jag borde nog ha skrivit någonting om att läsning sker på egen risk. Det känns lite halvkonstigt när folk läser sån här skit. Har de inget bättre för sig? Men det skulle faktiskt kunna vara värre. Jag skulle potentiellt kunna spela in mina texter i datorn och sjunga upp dem. Då hade det blivit minimalt antal överlevande. Men av hänsyn för alla er läsare som fortfarande har en bit hjärna kvar skall jag nu avsluta mitt blaj. God kväll..

Tis 25 jul 2006 01:05

Öh, sommer eller nåt...

Nu är det sommar och jättevarmt. Men skit i det nu, (skrev det mestadels för att få någon koppling till rubriken), idag vann Frankrike över Portugal och det tyckte jag var roligt. Matchen var däremot skitseg. Ska nog bli en underhållande final utan några portugriser som filmar så fort de kommer in i straffområdet eller bara när de saknar annat att göra.

Imorgon ska jag klippa mig, nog. Jag har i alla fall tänkt det och så ska jag samtidigt passa på att lämna in mina hörlurar som har varit paj i flera månader utan tt jag orkat gå en promenad på fem minuter från skolan till affären. Sen småste jag nog försöka hitta på något mer innan jag smälter sönder av värmen och meningslösheten.

Det kändes faktiskt himla tråkigt att skriva nu plus att det blev extremt dåligt (nästan sämre än vanligt). Så jag säger bara zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Tors 6 jul 2006 02:10

Ursäkt!

Jag beklagar djupt min dåliga svenska som förekom i mitt senaste inlägg (eller vad man nu skall kalla det) då det förekom en horribel särskrivning. Det heter naturligtvis inte konkurrens situation utan konkurrenssituation. Jag är hemskt ledsen över detta, det skall inte upprepas!

Sön 14 maj 2006 22:31

Premiär och premiär...

Idag har jag premiärer. Dels så gör jag något som jag aldrig hade tänkt mig, jag bloggar! Jag gillar inteordet blogg, men nu verkar jag vara tvungen att som det så fruktansvärt fult heter "blogga".Detta brukade ju vara en dagbok, men tydligen inte längre. Om någon då (av något himla konstigt skäl som jag inte kommer på just nu) kommer och frågar mig: "Öh, Jonathan har du skrivit dagbok någon gång?". Vad ska jag då svara? "Ja, fast den blev en blogg" eller kanske "nä, en gång trodde jag det men det var bara blogg". Det tredje alternativet som kanske är det vettigaste men även det klart mest ignoranta vore att istället för att besvara frågan genomatt helt sonika börja prata om vädret för att jag ändå inte vet huruvida jag har skrivit någon dagbok eller ej.

Nu haglar premiärerna och jag har redan lyckats göra min andra som ni (hade varit fräckt om det varit fler än en nöt som hade läst det här, om så inte är fallet så är det av artighetsskäl jag använder ordet"ni") med största sannolikhet inte har märkt. Premiären består nämligen av det enter-slag jag nyss gjorde vilket ledde en radbrytning som inte har funnits i mina dagboksinlägg/bloggar innan. Jag läste faktiskt mina gamla skrifter just innan jag skulle skriva detta och upptäckte att det inte fanns några radbrytningar överhuvudtaget. Förövrigt så var det faktiskt tämligen underhållande att läsa mitt gamla skitsnack. På något sätt känns det lite som jag, eller vad man ska säga för att låta så där filosofisk som jag hade tänkt bli.

Ikväll är jag faktiskt lite ledsen också, eller ganska mycket. Det måste finnas någon förbannelse över namnet Mattias, det finns många Mattiasar som jag inte orkar med (obs! om du heter Mattias och jag känner dig så är du ett undantag). Just nu är den äckligaste Mattiasen helt klart Mattias Jonsson-äckleti Djurgården som gjorde mål på blåvitt och gjorde därmed hela den vettiga delen av Sverige olycklig. Radiokommentatorn var ju inte heller helt underbart sagolik. Förstod verkligen ingenting av matchen opch när jag trodde att det var ett farligt läge så kunde bollen vara i mittcirkeln, och massa annat sånt som jag inte kan förklara så enkelt i text. Nu orkar jag inte tänka på den där fula pissmatchen något mer så jag är tvingad att byta ämne...

Men till vad? Hmmmm... idag var jag på andra långgatan med Gustav, det var en spännande utflykt men det låg inte lika mycket porrbutiker där som vi trodde. Bara två, enligt vår officiella statistik. I för sig så måste det ju uppstått en ganska hård konkurrens situation på den gatan och det kanske inte är så konstigt att det slås ut några butiker, men det var ändå förvånande. Åhå, nu kom jag på en sak! Jag skulle skriva ut några kort till imorgon. Nu känner jag mig smart, har nämligen varit skapligt glömsk på sistone.

Imorgon måste jag verkligen sätta mig med matten, även om min motivationsnivå har sjunkt till botten av havet. Aja, det ordnar sig nog, men mina tandtuggummin från apoteket har tagit slut. Inte bra. Men det finns nog fler därnere. Har ju tänkt att tugga runt fem stycken om dagen vilket är rekommenderat, har i alla fall verkligen ingen lust att betala någon dyr tandläkarräkning som skulle kunna få efter årsskiftet om jag inte sköter mina tänder på ett bra sätt.

Näääääääääääääää, sjukt var mycket jag har skrivit. Om nihar några anmärkningar på min språk eller bara vill förolämpa mig för mina konstiga nonsenstexter så kan man skriva ett mail eller nåt sånt. Nu är det verkligen godnatt, bonne nuit, comme on dirait en français. Vi kanske hörs.....

Mån 24 apr 2006 23:49

Galet

Tiden går fortare ju äldre man blir. Det är helt galet. Lov, jul och nyår och allt sånt partaj byts nu mot skola och arbete. Jag har ju förresten tjuvstartat skolan redan idag. Jodå, jag var minsann uppe och studsade 6:40 i morse. Och sen GICK jag till skolan runt klockan sju. Galet tycker många, roligt tycker jag. Man måste vara lite dum i huvudet och halvt hjärndöd för att ha lite roligt ibland. Det skall i alla fall bli roligt att ha franska i skolan igen, och det menar jag verkligen! Nu finns det nog många som skulle skjuta mig med sådär tolv skott i pannan, förutsatt att det finns några dårar som läser det här. Så jag gör nog bäst i att säga adjö.

Mån 9 jan 2006 12:51

Andra gången

För andra gången i mitt liv skriver jag dagbok. Förövrigt så vann IFK matchen mot Sundsvall den 16 juni med 2-0 (1-0). Imorgon har jag tyska på morgonen. Det är inte så farligt som det låter. Jag läser nämligen tyska 1. Sedan har jag franska som är roligt. Dagens notering får bli att jag egentligen har olika strumpor på mig. Dock syns det inte så tydligt för de är i samma färg. Men kollar man riktigt nära så ser man att det på den ena är små ränder. Jag har börjat lyssna mycket på Anna Ternheim nu för att komma in på något helt annat. Och för att byta ämne igen så kan jag nu komma på när jag städade mitt rum senast. Jag minns det som om det vore igår och ändå var det juldagen 2004 eller var det 2003? Jag har i alla fall småplockat någon gång i kvartalet, för det mesta. Hoppas jag. Men nu är det hur stökigt som helst. Nu borde jag nog sluta med det häringa skrivandet. Kanske skriver igen om ett halvår eller två. Fast jag skulle ju potentiellt kunna få ett infall redan imorgon. Jaja, nu är det slut för den här gången i alla fall.

Ons 26 okt 2005 23:47

Dagbok?

Första gången i mitt liv som jag skriver dagbok, möjligt att det blir den enda också. Idag är det vackert väder. Det får nog bli dagens notering. Förövrigt så spelar IFK hemma mot Sundsvall idag. Hejdå...

Tors 16 jun 2005 15:45

Men tja....

Hejdu. Nu har jag startat min meningslösa blogg i brist på någonting vettigt att göra. Men det är i alla fall något att göra, vilket gör det till ett tidsfördriv. Egentligen har jag många vettiga saker att göra. För tillfället är jag dock mer svettig än vettig, Ska byta tröja innan imorgon. Sen måste jag klippa mig också. Det börjar verkligen bli dags nu. Normalt brukar det ta ungefär tre månader från tanke till handling när jag ska till frisören. Denna gång verkar det dra ut på tiden en aning mer... men det ska nog bli av i veckan. Det är faktiskt en tillgång att se när det blåser, det är inte så galet kul att få mjölk i håret när man ska dricka. Har så sjukt dålig fantasi nu att det borde vara kriminellt för mig att skriva.. för att fylla ut bloggen lite ska jag lägga till lite gamla skrifter från annan sajt. Buona notte.


RSS 2.0